Zakelijke verzekeringen voor ondernemers

Als ondernemer moet je erop kunnen rekenen dat je bezittingen en risico’s goed verzekerd zijn. Maar ook op uitstekende service en een snelle schadeafhandeling, zodat de continuïteit van je bedrijf geen gevaar loopt. Daarom biedt Kin Assurantiën een totaaloplossing voor zakelijke verzekeringen, volledig afgestemd op jouw bedrijf en de risico’s die je als ondernemer loopt. Zodat alles goed geregeld is en jij kunt doen waar je goed in bent: je vak uitoefenen.

Dat maakt ons de verzekeringsadviseur voor zakelijke klanten: zzp’er of mkb-bedrijf. Partner in verzekeringen voor ondernemers.

Bedrijfsrisico’s goed verzekerd

Welke zakelijke verzekeringen heb je echt nodig? Welke zijn aan te bevelen? Wat zijn de bedrijfsrisico’s? Welke risico’s loop je als ondernemer? Wat wil je afgedekt hebben? Belangrijke vragen die we samen in kaart brengen. Op basis hiervan krijg je deskundig advies over de juiste verzekeringen voor je bedrijf, maar ook over maatregelen die je kunt nemen om de risico’s te verkleinen.

Kortom: het begint met helder verzekeringsadvies voor zakelijke klanten.

Kin Assurantiën biedt o.a. de volgende zakelijke verzekeringen:

  • Bedrijfsaansprakelijkheid
  • Beroepsaansprakelijkheid
  • Ongevallenverzekering?
  • Rechtsbijstandverzekering
  • Verzekering van je wagenpark of bedrijfsauto
  • Verzekering van je goederen of inventaris
  • Arbeidsongeschiktheidsverzekering
  • Partnerdekking pensioen

En meer zakelijke verzekeringen, waarover wij je graag informeren.

Zakelijk goed verzekerd zijn en blijven

Op basis van een heldere inventarisatie stellen we het beste verzekeringspakket voor je samen, zodat je zeker weet dat je de juiste verzekeringen, dekking en polisvoorwaarden hebt. Uiteraard tegen een gunstige premie. En natuurlijk checken we regelmatig je zakelijke verzekeringen, zodat je goed verzekerd bent én blijft. Een prettig gevoel toch?

Verzekeringen voor zzp’ers

Ook voor zzp’ers is goed verzekerd zijn enorm belangrijk, want bij schade kunnen de kosten flink oplopen. Laat je daarom goed adviseren over de speciale zzp-verzekeringen en voorkom verrassingen.

Meer weten over zakelijke verzekeringen?

Onze ervaren verzekeringsadviseurs helpen je graag verder. Voor alle zakelijke verzekeringen ben je bij ons aan het juiste adres. Profiteer als ondernemer van onze kennis, flexibiliteit en actieve aanpak, zodat jij met een gerust hart kunt ondernemen. Maak hier vrijblijvend een afspraak.