Een frisse blik op je verzekeringen

Daar kun je bij Kin Assurantiën altijd op rekenen. Je wilt gewoon zeker weten dat je de juiste verzekeringen, polisvoorwaarden en dekking hebt en niet te veel betaalt. Dat is waar het om draait.  Wij kijken verder dan alleen het afsluiten van je verzekeringen!

Goed verzekerd zijn én blijven

We zorgen ervoor dat je verzekeringspakket up-to-date blijft, dat je alleen de risico’s verzekert die je niet wilt of kunt betalen. Zodat je goed en voordelig verzekerd bent én blijft. En je kunt rekenen op uitstekende service en een snelle schadeafhandeling. Die actieve aanpak werkt. Voor jou en voor ons.

Afspreken wanneer je wilt

Omdat we snappen dat jij zo min mogelijk tijd en energie wilt besteden aan je verzekeringen kun je voor een persoonlijk verzekeringsadvies afspreken waar en wanneer jij wilt. Dus ook ’s avonds en bij je thuis. We komen niet in pak, wel op tijd. Deze verzekeringscheck is vrijblijvend en kosteloos.

Transparant

Wij vinden het niet alleen belangrijk dat je goed verzekerd bent. Ook de prijs moet transparant zijn. Daarom zie je op een voorstel van Kin Assurantiën altijd precies wat een verzekering gaat kosten en weet je waar je aan toe bent.

Wie zijn wij?

Ons team bestaat uit jonge professionals met een hoog kennisniveau en een flinke dosis ervaring. Doordat we in een relatief klein team werken ben je bij Kin Assurantiën meteen op de juiste plek: altijd een ervaren collega/schadebehandelaar aan de lijn of tegenover je die weet wat er speelt, antwoord heeft op je vragen en direct aan de slag gaat met je schade.

Kortom: persoonlijk advies van een verzekeringsadviseur die actief meedenkt, flexibel is en je verzekeringen (en schades) gewoon goed regelt. Dat is waar wij elke dag met veel plezier/passie aan werken.

Mogen we ook voor jou aan de slag? / Meer weten?

Maak direct een vrijblijvende afspraak of maak kennis met het kin-team

Liever persoonlijk contact? Bel ons op 0161-244855 of kom op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur langs bij ons op kantoor in het centrum van Rijen.