Particuliere verzekeringen die bij je passen

Wil je een frisse kijk op je verzekeringen en helder advies over het beste verzekeringspakket voor jouw situatie? Zeker weten dat je de juiste verzekeringen, polisvoorwaarden en dekking hebt en niet te veel betaalt? Kies dan voor KIN Assurantiën.

Wij bieden een breed scala aan particuliere verzekeringen met altijd de juiste dekking, gunstige voorwaarden én natuurlijk een voordelige premie. Daardoor kunnen wij het ideale verzekeringspakket voor je samenstellen, passend bij jouw wensen en situatie. De beste combinatie van helder advies, échte service en een actieve aanpak: dat is waar wij voor staan.

Helder verzekeringsadvies is de basis

Goed verzekeren is maatwerk en begint met helder advies. Onze ervaren verzekeringsadviseurs helpen je bij het samenstellen en up-to-date houden van het beste verzekeringspakket voor jouw situatie. Bovendien zijn we 100% onafhankelijk, vergelijken wij altijd op prijs én kwaliteit en verzekeren we alleen de risico’s die je zelf niet kunt of wilt betalen.

“Verzeker alleen de risico’s die je zelf niet kunt of wilt betalen.”

Echte Kin-Service: wat is dat?

Altijd een snelle schadeafhandeling: bij sommige maatschappijen hebben wij de bevoegdheid om zelf de schade af te wikkelen, waardoor deze snel uitbetaald kan worden. En de papieren rompslomp regelen wij. Maar ook: afspreken wanneer je wilt en altijd een ervaren schadebehandelaar aan de lijn op het moment dat je schade hebt. Iemand die weet wat wel en niet binnen de polisvoorwaarden valt, alle zorgen uit handen neemt en bijkomende zaken zoals vervangend vervoer voor je regelt. Goed en snel.

‘Dat we zelf snel de schade kunnen uitbetalen scheelt een hoop tijd’

Actieve aanpak

Situaties veranderen en voorwaarden wijzigen. Heb je nog steeds de juiste dekking? Zijn alle verzekeringen nog nodig? Valt er premie te besparen? Door regelmatig een check-up van je verzekeringen te doen weet je zeker dat je goed en voordelig verzekerd bent én blijft. Wij gaan dus veel verder dan alleen vergelijken en afsluiten. Deze actieve aanpak is waar KIN Assurantiën voor staat.

Nog geen klant? Wij doen graag een gratis VerzekeringsScan voor je.

Waarom een verzekeringspakket?

Omdat je alleen dan het optimale uit je verzekeringen en tussenpersoon haalt. Besparen op je premie, het regelmatig checken en up-to-date houden van je verzekeringen, snelle schadeafhandeling en gemak: die complete service kunnen wij alleen bieden als we alles voor je mogen regelen.

De kracht van KIN Assurantiën:

  • Helder en eerlijk advies
  • Scherpe premies
  • 100% onafhankelijk
  • Altijd het beste pakket
  • Snelle schadeafhandeling
  • Altijd persoonlijk contact
  • Frisse kijk op je verzekeringen
  • Actieve aanpak: regelmatig een check-up
  • Afspreken wanneer jij wilt

Gaan we aan de slag?

Het enige wat wij van jou vragen is een uurtje van je tijd om samen een goede inventarisatie te maken. Daarna verzorgen wij alles: van de aanvraag tot het opzeggen en alles wat daartussen zit, zodat jij er geen omkijken meer naar hebt. Afspreken kan waar en wanneer het jou uitkomt. Dus ook ’s avonds. We komen niet in pak, wel op tijd. Vrijblijvend en kosteloos.

Meer weten over particuliere verzekeringen?

Onze ervaren verzekeringsadviseurs helpen je graag verder. Voor alle particuliere verzekeringen ben je bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om je woning, je waardevolle spullen, aansprakelijkheidsverzekering of persoonlijke risico’s: je weet zeker dat alles goed verzekerd en geregeld is.

Wat klanten zeggen:

‘Wat Kin doet is een kwestie van mensenkennis. Op het kantoor werken mensen met verstand van verzekeringen. Ze leiden je nooit een verkeerd straatje in. Ik weet als leek dat ik goed zit’ – Ton de Hoon.

‘Als je dan contact opneemt met Kin, merk je meteen dat je welkom bent. Brenda zorgt dat alles voor elkaar komt. Ik heb alleen wat gegevens doorgenomen en de auto naar het herstelbedrijf gebracht. Ze lossen alles voor me op’. – Ton de Hoon.

‘Zonder enig verschil in dekking van risico’s en met een uitstekend pakket, bespaar ik voortaan 550 euro per jaar. Dat is over een paar jaar een geweldige vakantie voor mijn gezin!” – Karin Ytsma