Financiële planning & pensioen

Heb jij wel eens nagedacht over jouw financiële planning en je pensioen? Ook al lijkt het op dit moment nog ver weg, het is raadzaam om er nu al over na te denken. Stel jezelf eens de volgende vragen:

• Hoe zit het met mijn vermogensopbouw, nu en in de toekomst?
• Hoe staat mijn pensioen ervoor?
• Stel er gebeurt iets met mij, hoe moet het dan verder?
• Wat voor risico’s loop ik bij arbeidsongeschiktheid of werkloosheid?
• Laat ik mijn nabestaanden verzorgd achter als ik kom te overlijden?
• Kan mijn gezin dan wel in de eigen woning blijven wonen?

Misschien niet de leukste zaken, maar wel belangrijk om over na te denken en je goed te laten adviseren. Dat is precies wat wij doen.

Goed en helder advies over je financiële planning, vermogensopbouw en pensioen. Maar ook over het afdekken van risico’s bij overlijden, arbeidsongeschiktheid of werkloosheid.

Overlijdensrisicoverzekering

Denk bijvoorbeeld aan het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering. Hiermee kun je een goede voorziening treffen voor je nabestaanden.

De overlijdensrisicoverzekering is er in verschillende soorten en kun je helemaal op jouw persoonlijke situatie afstemmen. Zo bepaal je zelf de looptijd en hoogte van de uitkering en kun je kiezen voor een eenmalige uitkering bij overlijden of een verzekering met een periodieke uitkering. Samen met onze deskundige adviseur stel je de verzekering samen die past bij jouw wensen en persoonlijke situatie.

Meer weten? Maak een afspraak voor een persoonlijk en vrijblijvend adviesgesprek.