Waarom een rechtsbijstandsverzekering?

Stel je krijgt een geschil met de buren of je werkgever. Niet alleen vervelend, maar de kosten van een juridisch conflict kunnen enorm oplopen. Met de juiste rechtsbijstandsverzekering ben je verzekerd van juridische bijstand. Zo kun je de hulp van een jurist of een andere deskundige inroepen en zijn gerechts- en griffiekosten gedekt. Die zekerheid van juridische hulp geeft rust.

De beste polis voor jou

Een rechtsbijstandsverzekering is er in verschillende varianten, ofwel modules. Je bepaalt zelf welke juridische problemen je wel en niet wilt verzekeren. Uiteraard met hulp van ons. De hoogte van de premie is daar mede van afhankelijk. Denk aan een verkeers- of gezinsrechtsbijstandsverzekering. Maar ook bij geschillen op het gebied van wonen, inkomen en vermogen kan juridische hulp nodig en belangrijk zijn.

Aansprakelijkheidsverzekering

Een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) dekt letselschade en materiële schade die jij, je gezinsleden en zelfs je huisdieren onbedoeld aan anderen veroorzaken. Waait je fiets per ongeluk tegen de auto van de buurman? Veroorzaak je onbedoeld lichamelijk letsel aan een ander? Dan is het fijn als de schade goed verzekerd is. Er is een AVP voor alleenstaanden en voor gezinnen met of zonder kinderen. Welke polis het beste bij jou past bekijken we samen.

Meer weten?

Onze verzekeringsadviseurs geven je helder advies over de beste aansprakelijkheids- en rechtsbijstandsverzekering voor jouw situatie. Zo weet je zeker dat je de juiste polisvoorwaarden en dekking hebt en niet te veel betaalt. Maak nu vrijblijvend een afspraak!