Jouw makelaar voor de regio Midden-Brabant

Ben je op zoek naar een makelaar of wil je een huis kopen of verkopen in de regio Midden-Brabant? Kies dan voor Kin Makelaars. Wij zijn van alle trends en ontwikkelingen binnen de makelaardij op de hoogte. Afgelopen jaar is Kin Makelaars in de Makelaars Top 100 uitgeroepen tot de meest verkopende makelaar van Noord-Brabant, met een gemiddelde klanttevredenheid van 8,5. 

Met vestigingen in Rijen, Gilze, Tilburg, Dongen en Breda en ca. 1.000 woningverkopen per jaar ben je bij Kin Makelaars aan het goede adres als het gaat om het verkopen, aankopen of taxeren van je woning of bedrijfspand. Bestaande bouw of nieuwbouw: de kennis en ervaring van de lokale markt is bij ons aanwezig. Maar Kin Makelaars doet meer….

Kin Makelaars is gespecialiseerd in:

  • Aan- en verkoop van woningen/bedrijfspanden
  • Aan- en verhuur van woningen/bedrijfspanden
  • Nieuwbouwadvies en nieuwbouwverkoop
  • Taxaties en waardebepalingen
  • Financiële dienstverlening
  • Hypotheken en verzekeringen

Actieve aanpak

Een heldere analyse, een actieve aanpak en maximale aandacht voor de aan- of verkoop van je woning of bedrijfspand: dat is waar je als opdrachtgever altijd op kunt rekenen. Kin Makelaars beschikt over een NVM lidmaatschap en de makelaars zijn gecertificeerd registermakelaars (RMT).

Bedrijfsmakelaars

Vanuit vestigingen in Breda, Dongen, Rijen en Tilburg is Kin Bedrijfsmakelaars sterk vertegenwoordigd in Midden- en West-Brabant. Actief in het aan– en verkopen, aan- en verhuren en taxeren van kantoren, winkels, bedrijfsruimten en grondposities. Daarnaast adviseren en bemiddelen we bij de overdracht van de meest uiteenlopende beleggingen.

De vakbekwame medewerkers van Kin Bedrijfsmakelaars hebben een plezierige, persoonlijke benadering en richten zich op langdurige samenwerking. Met een persoonlijke aanpak, heldere analyse en maximale aandacht voor uw vastgoedvraagstuk nemen wij al uw zorgen uit handen.

Meer weten?

Of het nu gaat om een gratis waardebepaling, het verkopen van een woning of bedrijfspand of deskundig advies over verzekeringen en hypotheken: de deskundige medewerkers van Kin Makelaars helpen je graag verder. Bij Kin Makelaars staat u centraal en helpen we u graag met uw vraag. Meer informatie over Kin Makelaars vindt u op onze website. Onder andere het aanbod van Kin Makelaars, onze dienstverlening en de circa 300 klantbeoordelingen (gemiddeld een 8.5!).

Maak kennis met de Kin Makelaars.