Waarom een woonhuisverzekering?

Schade aan je woning door bijvoorbeeld brand, inbraak, storm of lekkage is erg vervelend en kan flink oplopen. Zorg daarom dat je goed verzekerd bent met een complete woonhuisverzekering ofwel opstalverzekering, die deze schade aan je huis dekt.

Kies je voor een woonhuisverzekering bij Kin Assurantiën, dan heb je zekerheid over de beste voorwaarden tegen een gunstige premie.

Wist je dat:

  • De premie van een woonhuisverzekering mede afhankelijk is van waar je woont, het type huis, welke dekking je kiest en de herbouwwaarde.
  • Bij het afsluiten van een hypotheek een woonhuisverzekering vaak verplicht is.
  • Een verbouwing invloed kan hebben op je inboedelverzekering.
  • Glasbreuk meestal meeverzekerd is bij een woonhuisverzekering. Is dit niet zo, dan kan een glasverzekering uitkomst bieden.

Herbouwwaarde

Om de juiste herbouwwaarde van je woning te bepalen is het aan te raden om een herbouwwaardemeter in te vullen. De herbouwwaardemeter geeft bovendien 5 jaar garantie tegen onderverzekering.

Download hier de herbouwwaardemeter

Ik wil meer weten over een woonhuisverzekering

Inboedelverzekering

Met de juiste inboedelverzekering verzeker je schade aan de spullen in en om je huis veroorzaakt door bijvoorbeeld diefstal, brand, storm en lekkage.

Maar wat is de juiste waarde van je inboedel? Vergeet je geen spullen? Valt een gevallen Iphone onder de dekking? Welke voorzorgsmaatregelen kun je nemen om in aanmerking te komen voor een premiekorting? Vragen waar wij je graag bij helpen, zodat jij zeker weet dat de spullen in en om je huis goed verzekerd zijn.

 Inboedelwaardemeter

Een inboedelwaardemeter helpt je bij het berekenen van de juiste waarde van je inboedel. Bovendien geeft de inboedelwaardemeter 5 jaar garantie tegen onderverzekering.

Download hier de inboedelwaardemeter

‘Schade aan je woning en spullen goed verzekerd’

Kostbaarhedenverzekering

Heb je waardevolle spullen zoals antiek, kunst, sieraden of een bijzondere verzameling? Denk dan eens aan een kostbaarhedenverzekering, want deze kostbaarheden zijn meestal maar tot een maximum bedrag meeverzekerd. Als dat bedrag niet voldoende is kun je een aanvullende kostbaarhedenverzekering bij je inboedelverzekering afsluiten. Zo weet je zeker dat je waardevolle bezittingen goed verzekerd zijn. Een fijn gevoel toch?

Meer weten?

Onze verzekeringsadviseurs helpen je graag verder met het afsluiten van de beste kostbaarheden-, inboedel of woonhuisverzekering voor jouw situatie. Maak hier vrijblijvend een afspraak.