Issan Lauwaars

Issan Lauwaars

Directeur / Hypotheekadviseur

Issan begon in 2000 als allround adviseur bij Kin Assurantiën. Sinds 2004 is hij daarnaast directeur van de organisatie. Toch is zijn grote passie nog steeds het persoonlijke contact met de klanten. Issan: “Ik ben er trots op dat een groot aantal van onze klanten al jaren trouw is aan Kin. Met een positieve instelling kun je echt een blijvend vertrouwen creëren!”

E-mail Issan

Jeroen van der Put

Assurantieadviseur

Jeroen werkt sinds 2008 als assurantieadviseur bij Kin Assurantiën. Hij bezoekt klanten thuis, zodat hij hen in een vertrouwde setting advies kan geven. “Het leukste aan mijn baan? Het geven van een tevreden gevoel aan mijn klanten! Ik probeer dit te bereiken door nauwkeurig te werken, goed te luisteren en altijd open te staan voor de denkwijze van de ander.”

E-mail Jeroen

Ben Gitz

Hypotheekadviseur

Sinds 2010 is Ben hypotheekadviseur bij Kin Assurantiën. “De woonwens van klanten in vervulling laten gaan is een leuke en dankbare taak. Zeker wanneer ik naderhand een uitnodiging krijg om de nieuwe woning te komen bekijken. Daar word ik nou enthousiast van!” De eerlijke en doortastende Ben investeert daarnaast veel tijd in zijn kinderen én in een goede conditie.

E-mail Ben

Shirley Jacobs

Hypotheekadviseur

 

E-mail Shirley

Ingrid Donders

Binnendienstmedewerker

Ingrid werkt sinds 1999 bij Kin Assurantiën als commercieel binnendienst medewerker. Het verwerken en up-to-date houden van offertes en aanvragen is haar hoofdtaak. Daardoor heeft ze zowel contact met klanten als met verzekeringsmaatschappijen. “Ik ben vaak de schakel tussen klant en verzekeraar. Duidelijke communicatie is dan essentieel. Een uitdaging die ik graag met beide handen aanpak. Niet alleen in mijn werk, maar ook bijvoorbeeld als lid van de ouderraad.”

E-mail Ingrid

Frank Sterkens

Hypotheekadviseur

 

E-mail Frank

Merel Blom

Assurantieadviseur

 

E-mail Merel

Annemarie Boom

Assurantieadviseur

 

E-mail Annemarie